[Bug|Bedrock] Missing Breaking Block Textures

If you've found something odd, buggy or missing regarding our resourcepacks or website. Please describe the issue in detail.
Locked
User avatar
BDcraft Web Admin
5466 Posts
 x 129

Post 10 Aug 2018, 10:42

The latest update of the pack for Bedrock is available (which should be downloaded automatically) which should fix this issue.
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
User avatar
12 Posts
 x 1

Post 21 Aug 2018, 14:26

Sorry, this bug has not been fixed with last weeks patch.
2018-08-21 (2).png

I have deleted and reinstalled the texture pack just to make sure.
original report thats been closed
bug-report-f3/bugbedrock-missing-breaki ... e52964f425
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
BDcraft Web Admin
5466 Posts
 x 129

Post 21 Aug 2018, 16:15

UncleDweet wrote:
21 Aug 2018, 14:26
Sorry, this bug has not been fixed with last weeks patch.
It appears Microsoft never released the update. It's been stuck in "Pending Release" for over a week.
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
User avatar
12 Posts
 x 1

Post 22 Aug 2018, 17:11

i was about to say, i have my settings set for manual updates... and i never got the notification for a patch download from the texture pack.
User avatar
BDcraft Admin
2180 Posts
 x 13

Post 22 Aug 2018, 17:21

The update should be released pretty soon now... I don't really know what is happening but releasing new things on Marketplace is super slow for several months... hope things are getting faster in the future! :)
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
Have you tried Cubik?
User avatar
BDcraft Web Admin
5466 Posts
 x 129

Post 23 Aug 2018, 13:29

The update should now have actually been released.

It'd be great if someone can verify this issue is definitely fixed, however.
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
User avatar
BDcraft Admin
2180 Posts
 x 13

Post 23 Aug 2018, 14:23 

It is fixed (tested myself) ;)
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
Have you tried Cubik?
User avatar
12 Posts
 x 1

Post 23 Aug 2018, 15:13

Ok.. could you guys PLEASE
2018-08-23.png
stop locking this thread?

This issue still exists for me.

Bugs are NOT universal. If an admin doesnt have the bug and someone else does.. the bug still exists.

IT/QA 101.

screen cap from literally 2 minutes ago.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
BDcraft Admin
2180 Posts
 x 13

Post 23 Aug 2018, 15:16

Have you updated your pack?
To check if that's the case, do you have the Phantom Membrane in HD?

Also, your pack icon should have changed its color to a bright orange.
If you like a post give it a diamond! :arrow_heading_up:
Have you tried Cubik?
User avatar
12 Posts
 x 1

Post 23 Aug 2018, 15:31

heres my trouble shooting tips in the last hour since i got excited that you said the patch is finally out.

Downloaded the pack... tested. still broken.
Orange icons on both texture and UI packs.. check!
restarted MC... tested. still broken.
restarted PC... tested. still broken.
removed texture from my global settings.
removed texture from game save... tested. world is now vanilla
reapplied texture pack to local game save... tested. BROKEN
uninstalled texturepack, reinstalled, icon orange... tested on local game save... FIXED!!
opened realm. ... tested. still broken.
saved realm file... opened local, FIXED.
made local realm file vanilla... uploaded to realm... looks vanilla.
downloaded THAT realm file.. reapplied BD... reoploaded to realm... BROKEN! wth.

Is realms holding onto some cookie or metadata?

So BD works locally, but the realms world is holding onto the old version?
Locked